Alle kerken in Babylon

Hoezo "alle kerken in Babylon"?!

In Openbaring18:2 en 18:4 roept God de zijnen uit Babylon; niet uit een land, maar uit een geloof(sinstelling). Maar wat houdt dat dan precies in en waarom wordt het Babylon genoemd?

In het Babylon van weleer werd de 3ene zonnegod aanbeden: Baal met heilige zon-dag, Easter met heilige Easter & Carnaval en kindgod Tammuz/Attis met heilige kerstmis= winter zonnewende. 

Ook RK kerk oprichter keizer Constantijn was een 3ene zonnegod aanbidder tot zijn dood en hij stopte die afgoderij in de RK kerk die ook wel "de Moederkerk" wordt genoemd. En dus ontstond zo de 3eenheidsgod met 3 namen die geen namen zijn en met heilige zondag, Easter en Kerstmis op de winterzonnewende, zodat iedereen weet dat het feitelijk Babylonische afgoderij betreft...

Luther protesteerde wellicht tegen de uitwassen van zijn RK kerk, maar niet tegen de oorzaak ervan: de bedorven 3eenheidsgod, zodat alle protestantse kerken en latere kerken die afgod uit Babylon overnamen en gingen aanbidden alsof dat gelijk zou zijn aan 1 ware God JHWH die een Geest is (Joh4:24) én aan 1 Here Christus Jezus, Joh17:3, Joh14:1 met een herrezen lichaam, ons ten voorbeeld, Rom8:11. Ook de Jehovaasafgod uit de vrijmetselarij van oprichter CT Russell is die afgod uit Babylon. En ook de verdichte Messiaanse 2eenheidsgod is diezelfde afgod uit Babylon. Alle kerken zijn zo in Babylon!

Beter nog: zij doen allen mee met die Moederkerk uit Babylon; via verdragen, samenwerkingen, organisaties, activiteiten, enzovoort. En zo zijn die aan haar verbonden kerken feitelijk haar dochters. Openbaring 17:1 en 19:2 noemt die Moederkerk uit Babylon een grote hoer: een overspelige cq afgodische geloofsinstelling. Wat zullen de dochterkerken dan zijn? Hetzelfde: afgodische geloofsinstellingen met dezelfde afgoderij uit Babylon.

Hoe je Babylon verlaat?

1. Geloof zoals Christus dat zegt in Joh17:3 en Joh14:1, namelijk in 1 ware God die Geest is + in 1 Here Christus Jezus.

2. Leg dat geloof evenzo, namelijk de doop tot Jezus, Handelingen 19:5, gevolg door gebed mbv handoplegging leidend tot God en ontvangst van de Geestesgaven, Handelingen 19:6.

Zo verlaat je geestelijk en qua geloof Babylon. Echter je moet dat geestelijke Babylon ook lichamelijk verlaten:

3. Zeg je lidmaatschap op per aangetekende brief en vraag bewijs van uitschrijving!

Christen zijn is natuurlijk meer dan alleen Babylon verlaten. Christen zijn betekent ook uitgaan in jouw persoonlijke wereld met de Geestesgaven om zo te groeien in de Vrucht van de Geest. Zo zal je de Mensenzoon, de Bruidegom, zien weerkomen met olie in je lamp én met reserveolie, Mattheus hoofdstuk 25.

Haast je dus om dat geestelijke kerkbabylon te verlaten. Treuzel niet, want dat proces van verlaten en verandering in waarlijk Christen worden heeft tijd nodig!

Meer lezen over dat proces van verlaten van kerks Babylon:1e hulpkit voor bij het verlaten van kerks Babylon

Lees ook:

Verkeerde kerktheologische rechtvaardigingen met de Bijbel evenzo ontmaskerd en uitgelegd