Demonische besmetting in kerken

Kerkelijke handoplegging is niet tot God & niet tot de Geestesgaven! 

Gebed met handoplegging na de geloofsdoop tot Christus (Galaten3:27) leidt tot God die Geest is (Joh 4:24) én Geestesgaven ontvangst (Hand19:6). Daarbij is geloof in de enige ware God JHWH die Geest is én in Christus (Joh 17:3+Joh14:1) uitgangspunt. Zonder dat geloof kom je niet via Christus erna tot God en Gaven.

Dus zomaar "even gebed met handoplegging doen", terwijl je bijvoorbeeld in de kerkelijke 3eenheidsgod, 2eenheidsgod, jehovaasgod of alleen in een God gelooft, leidt tot NIETS of tot demonische besmetting met de schijn van God en Geest. Bij de kerkse versie van handoplegging verandert er dus ook niks: de kerkleden blijven in de kerk en gaan verder als tevoren in werelds kerkverband. Alhoewel sommigen kunnen getuigen van plotse tongentaal (de minste der Gaven die getuigt van ongeloof 1Cor14:22 / zonder tongentolk 1Cor14:28) of profeteren (zonder bevestiging van de profetie wat pas later kan ook) en waarbij "goedweerprofetieen" doorgaans niet van God zijn. "Opgevoerde Huzarenstukjes" als zeer korte momentopname "ter rechtvaardiging van ontvangst" waar de Gaven juist vorm krijgen in het persoonlijke leven van de Christenen en vooral gericht zijn op de buitenwereld om in uit te gaan dus niet in de kerkse binnenwereld waarin men ingaat cq in blijft...


Gods Gaven zijn juist zeer persoonlijk bedoeld en om mee uit te gaan; zeker niet alleen tongentaal of profeteren betreffend. En qua samenstelling ook niet dezelfde Gaven voor iedereen.


Werelds kerklid zijn, toont sowieso al dat je geen Christen bent en niet aan God bent verbonden; het kerkse geloof is een onbijbels geloof op wereldse wijze op de brede kerkweg tot de brede kerkpoort is tot misvorming en eeuwige ondergang (Mattheüs 7:13-14). Met het valse kerkgeloof dat je op die weg en wijze tot eeuwige ondergang doet gaan, leidt niet tot God en niet tot Gods Gaven. Logisch ook.


Nog erger zelfs: kerken die sturen op Geestesgaven, werking van de Geest en actief aan handoplegging doen, hebben doorgaans vele leden die demonisch besmet zijn. Handoplegging voor krachten is in veel occulte religies heel gewoon en aanwezigheid van dergelijke lieden in dergelijke kerken ook; denk aan paragnosten, waarzeggers, hypnotiseurs, reiki, kabbalah, enzovoort. Wat kerkleden eraan overhouden is massale demonische besmetting. En ja: demonen kunnen ook "wonderen" doen als tongentaal, je doen vallen, huilen en profeteren, maar bederven alles en iedereen!


Als kerklid met een kerkelijk geloof ontvang je noch Gods Geest noch de Geestesgaven als je geluk hebt, tenzij je occulte lui onder de handopleggers hebt. Dan raak je demonisch besmet. Voor de Christen in Christus en in Geest is die besmetting vaak meteen zichtbaar of God fluistert het je in of je ervaart de nare werking onmiddellijk. Voor kerkleden is die besmetting onzichtbaar en blijft doorgaans onopgemerkt.


Het is belangrijk om dit alles te weten en beseffen, zodat je niet in misleiding tot misvorming blijft ronddwalen. Gebed met handoplegging zonder het nodige geloof leidt tot niets of tot schade.


Hoe dan wel verdergaan? Eerst het onbijbelse kerkgeloof afleggen; geestelijk en lichamelijk (=kerklidmaatschap opzeggen en uit de kerk stappen en erbij wegblijven!). Lees er hier meer over: 


Inzicht krijgen over hoe alle kerken in Babylon zijn


1e hulpkit voor kerkleden