De hemel is niet ons thuis

Sommige liedjes zeggen "de hemel is ons thuis" of "dit (Aarde) is niet ons thuis" wat suggereert dat de hemel in de toekomst ons thuis zal zijn, beïnvloed door de occulte "Hemel of hel doctrine" die de kerken hebben uitgevonden en onderwijzen. Wat zal wèl het toekomstige thuis van christenen zijn?!


Ten eerste: de aarde is altijd ons thuis geweest; mensen zijn op aarde geschapen en we leven hier sindsdien. De aarde is ons thuis; niet de hemel.


Ten tweede: er is geen directe hemel en zeker geen directe hel na de dood. Christenen en niet-christenen zullen rusten in het graf tot de 2e komst van Christus en de 1e opstanding (wat leidt tot eeuwig leven en naar de hemel gaan met Christus en de engelen) of de 2e opstanding (wat leidt tot het oordeel en de eeuwige dood).


En ten derde: ja, Christus bereidt een verblijf voor in de hemel waar christenen tijdelijk zullen verblijven (Johannes 14:2-3).  Maar dat is slechts voor 1000 jaar (Openbaring 20:4) terwijl in de Hemel slechts 1 dag is...


Na dat tijdelijke verblijf in de Hemel keren we samen met Christus terug naar de Aarde; een nieuwe Aarde zal ons thuis zijn.


Lees hier hoe het zal zijn in het nieuwe hemelse Jeruzalem op de nieuwe Aarde.


Vraag uzelf daarom nu of opnieuw af: "ben ik klaar voor de 2e Komst van Christus?!"


Lees hier over de Eindtijd



=======