Hoe dan met de kerkelijke voorouders?!

Dat alle kerken vanaf eerste oprichting tot in het heden in Babylon zijn is erg moeilijk voor de levende gelovige en zijn/haar eigen geloof en te maken keuzes. Maar zeker ook vanwege de voorouders die in die kerkelijke misleiding stierven! Is daar nog iets over te zeggen?!

De essentie van een misleiding is ervoor zorgen dat je iets niet weet of niet doet, zodat jij daar schade van krijgt en een ander er zijn voordeel mee kan doen. In dit geval: kerkelijke misleiding tot misvorming en eeuwige ondergang. En het is de duivel die daar de leiding in heeft en groot genoegen in schept! 


De kerk misleiding van RKK wortel tot de uitgebreide sektes van modernere hedendaagse kerken in tak en vrucht is een vehicle van de tegenstander van God. En ja: die misleiding blijft niet zonder gevolgen!


Zonder een bijbels geloof in de enige ware God én in Christus geen eeuwig leven zegt Christus in Johannes 17:3.


Zonder Christus als Heer van God JHWH en in God te geloven is er geen redding zegt Paulus in Romeinen 10:9.


Zonder het geloof evenzo te leggen (doop tot Christus, Gelaten 3:27; gevolgd door gebed met handoplegging tot God, Handelingen 19:6, 8:17-18) krijg je geen geestelijke link met God die Geest is (Johannes 4:24) en geen Geestesgaven. Zo doe je je eigen wil en die is tot zonde en dus groei je uit in zonde vrucht die in de kerken zichtbaar is. Als wat dan? De hang naar wereldse organisatie, macht, pracht en praal. De massale mondiale pedofilie en verkrachting. De politieke en fiscale hang en gang. De wereldse organisatievorm, KvK inschrijving, winst & verliesrekening, fiscale aftrek. Betaalde werknemers die preken, besturen en de toekomst bepalen, enzovoort. De kerkleden weten ook niet beter dan dat het zo hoort te zijn als "collectieve Christendommers"....


Christen-zijn kan niet op die brede wereldse kerkweg. Op die wijze ben je gewoonweg de wereld op de wijzen van de wereld en groei je in zonde met de schijn van christelijkheid.


De kerkelijke voorouders die stierven in die misvormende misleiding wacht Gods Oordeel, waarbij God zal kijken naar het hart en de vrucht. God is Waarheid, Gerechtigheid en Liefde. En Hij is de enige ware God en ik laat het uiteindelijke Oordeel bij Hem! En ik raad iedereen aan om dat ook te doen en zich niet door angsten of onmacht hierin te laten leiden.


Veel belangrijker voor jou als levende lezer is om jezelf niet (langer) te laten misleiden en om het reddende bijbelse geloof wèl te gaan aanvaarden EN om praktisch en formeel afstand te doen van je misleidende kerkgeloof. Dus stop met kerkelijk lemminggedrag en ga set-apart verder op het smalle pad tot redding.


Hou dat nieuwe smalle pad dat je alleen persoonlijk kan opgaan maar zo lang mogelijk voor jezelf en groei in dat geloof tot eeuwig leven, leg dat geloof evenzo, zodat je erna met stevige geloofskennis, geloof, gelegd geloof, Geest en Gaven in Christus kan uitgaan zoals Christus dat vraagt van de zijnen! Dan is er meer dan genoeg gelegenheid om te gaan vertellen hierover met je eigen geloofsweg als mogelijke aanleiding.