Verkeerde jeugdprogrammering

Geestelijk verval & lichamelijke schade tot slechte vrucht en eeuwige dood

Met de paplepel ingegoten: een verkeerde programmering. Voeding, gedrag en geloof. Geloof, ongeloof of heidens: het wordt massaal zichtbaar in de mondiale samenleving...


De (voor)ouders geven en gaven het door: beginnend met de voeding, hoe je te gedragen veelal vanuit welk geloof en wereldreligie. En zo wordt bepaald in welke vrucht je groeit, wat voor mens je wordt en wat je toekomst geestelijk en lichamelijk zal zijn.


Zondeval die de voeding bepaalt


De mens is voor louter plantaardige voeding bestemd en daarvoor ontworpen door God stelt Genesis 1:29 overduidelijk:


"Ook zei God: ‘Hierbij geef Ik jullie alle zaaddragende planten en alle vruchtbomen op de aarde; dat zal jullie voedsel zijn".


Door de Zondeval echter stond God het toe dat er dierlijke voeding werd gegeten van slechts bepaalde dieren, Leviticus 11:2-25, maar "nooit het vet of het bloed", Leviticus 3:17 + Leviticus 17:12-14. En dus eten velen tegen hun ontwerp in dierlijk; en zelfs tegen de bepalingen van God in toch dieren die ze niet mogen eten en toch met vet en bloed erin. En ze geven hun kinderen dit ook te eten. 


Zo ontstaat er een gewenning vanwege deze voorprogrammering qua voeding. En zo ontstaan de volksziektes die men dan verwart met "DNA problemen" (maximaal 10%), maar waarbij de voeding de waarlijk ziekmakende erfelijke factor (60%) is. En dus krijgen we mondiaal massaal obesitas, kankers, diabetes, hart en vaatziekten, copd, autoimuunziektes, lage levenskwaliteit en voortijdig sterven. Maar ook massale verslavingen en verslavingsgedrag.


Bovendien kan je wel raden dat met het toestaan van doden en slachten van dieren, hun gevangenschap daartoe of andere misstanden -zoals bijvoorbeeld bij zuivel boerderijen, fishfarms en kippenfarms gewoon is- het met respect voor leven, natuur en milieu in toenemende mate slecht gesteld is. De zondeval bepaalt zo nog steeds en steeds heviger onze lichamelijke en geestelijke (on) gezondheid.


Ingeprente afgoderij & gedrag


Ook afgoderij vond vanaf de zondeval gretig navolging. Net als met de verkeerde voeding gaat ook de verkeerde geestelijke voeding er gretig en massaal in! Het verafgoden van mensen en dieren bijvoorbeeld via afgodsbeelden van mensen en dieren. Om te beginnen met de afgoderij uit Babylon met de 3 ene zonnegod (Baal, Easter en Tammuz) met respectievelijk de Baal-obelisk, de paashaas (Easter- bunny) en kerstboom (heilige winterzonnewende=kerstmis van kindeke Tammuz) als afgodsbeelden.


Dat heidense Babylon vinden we ook terug in alle kerken, maar nu via kerks Easter, kerkse kerstmis en kerkse zon-dag. En de kerkse 3eenheidsgod met 3 namen (vader, zoon, geest) die geen namen zijn. Afgoderij die via Romeinse keizer Heliogabalus en RK kerk oprichter Romeinse keizer Constantinus en RK priester Luther in alle kerken is gekomen. Ook in de Messiaanse kerk, de Jehovaaskerk (= vrijmetselarijkerk via oprichter CT Russell; vrijmetselarij= Babylonische afgoderij) en de kerken die slechts 1 god hebben (zonder Christus).


Ook in de voeding komt deze kerkelijke afgoderij weer terug, o.a. namelijk via:


• "vrijdag-visdag" (van Freijadag= Easter) van de RKen; moeder vissegod kindeke Tammuz gesymboliseerd door de mijter;

de speculaaspop = vrijer (=Frija) met RK Sinterklaas;

De kerstkrans (chocolaatje) en banketstaaf = solar Invictus= zonnegod uit Babylon.


Het kerkse geloof misleidt zo de mensen om via wereldse organisatie de zonnegod uit Babylon te aanbidden met de schijn van christelijkheid.


Kerkse afgoderij & gedrag tot vrucht


Het gedrag van die kerkse afgoderij is schijnchristelijk in directe en indirecte zin wat al snel duidelijk wordt als je weet van de massale pedofilie mondiaal onder kerkpriesters, kerkleiders die zich laten betalen voor hun geloof en zich afgeven met de politiek en politieke leiders, de kerken die allen samengaan en samendoen op de brede kerkweg. En de kerkleden die met dat voorbeeld leven, fiscale aftrek benutten, zichzelf onderwerpen aan de wereldse organisatie en vrucht ervan. 


De verafgoding van hun kerk en kerkleiders zorgt zo voor onmerkbare pedofilie van hun eigen kinderen, uitbuiting en abortus van hun (buitenechtelijke) kinderen, verafgoding van kerks materialisme (groot kerkgebouw, gouden attributen, dure inventaris, enz) en groter-grootsts streven en denken. 


En zo bepaalt hun geprogrammeerde gedrag, geloof en voeding -onmiskenbaar samenhangend- hun wereldse, afgodische vrucht. En heeft via de overlevering een totaal geestelijk en lichamelijk verval tot gevolg. Precies wat de duivel beoogde met de ogenschijnlijk eenvoudige erfzonde die Eva en Adam begingen.


God echter roept de Zijnen uit dat kerkse Babylon, uit die afgodische programmering met de schijn van christelijkheid zoals te lezen is in Openbaring 18:2 en 18:4.


Lees hoe je dat kerkelijke Babylon verlaat geestelijk én lichamelijk! Maak er haast mee, want dat proces van verlaten in geloof, gedrag en erbij weggaan heeft tijd nodig.


==============