7e Dags Sabbat van God & van Christus!

God JHWH die een Geest is (Johannes 4:24), is de God van de 7e dag Sabbat; vrijdag zonsondergang tot zaterdag zonsondergang:

"Op de zevende dag voltooide God het werk dat hij had gedaan, en hij stopte op de zevende dag met al het werk dat hij had gedaan. God zegende de zevende dag en maakte die heilig omdat hij daarop al het werk stopte dat hij aan de schepping had gedaan", Genesis 2:2-3*.

 "Gedenk de sabbatdag om die als heilig te beschouwen. Zes dagen lang mag je werken en al je werk doen, maar de zevende dag is een sabbat voor de HERE, uw God; daarop zult gij geen enkel werk doen, u, noch uw zoon, noch uw dochter, noch uw dienstknecht, noch uw dienstmaagd, noch uw vee, noch de vreemdeling die in uw poorten woont. De HERE maakte de hemel en de aarde en de zee en alles wat daarin is, en hij rustte op de zevende dag; daarom zegende de HEER de sabbatdag* en stelde die apart als heilig", Exodus 20:8-11

*Let op: deze dag alleen kreeg Gods speciale Zegen!

Christus Yeshua (afgeleid "Jezus") is de Heer van de sabbat:

"Want de Mensenzoon is Heer van de sabbat", Mattheüs12:8

Dus de enige ware God die we aanbidden is de God van de sabbat. En Christus Yeshua, onze Heer, is de Heer van de sabbat.

Is God veranderd? Nee, Hij is de Eeuwige God en Hij verandert niet. Heeft Christus iets van zijn God veranderd of veranderd? Nee, Christus veranderde niet en verandert niets en kan niets veranderen wat God heeft geïnstalleerd!

"Dus iedereen die een van de minste van deze Geboden overtreedt en anderen leert dit te doen, zal de minste worden genoemd in het koninkrijk van de hemel, maar wie ze gehoorzaamt en anderen leert om dit te doen, zal groot worden genoemd in het koninkrijk van de hemel", Matthew 5:19

De sabbat -op de 7e dag- is ook het 4e gebod van God (Exodus 20:8-11) en God verordent Christus en christenen (Openbaring 1:1) om Gods Geboden te houden in Openbaring 14:12 :

"Dit vereist standvastigheid van Gods uitverkorenen - degenen die Gods Geboden gehoorzamen en vasthouden aan hun geloof in Jezus".

De sabbat moet door alle christenen worden gehouden. En dat discipelen/apostelen op de eerste dag het brood braken, verandert God noch Christus. Bovendien: zij braken het brood op elke dag van de week, maar alleen Gods sabbat ontving speciale zegeningen!

Kerkelijk heidendom is aanbidding van de drie-eenheid (zonne)god Baalder, Easter en Tammuz met heilige zondag, heilig Easter en heilige winterzonnewende (=Kerstmis). Klik hier om meer te lezen:

Hoe de Bijbel werd vervalst om kerkelijk heidendom te ondersteunen met haar drie-eenheid zonnegod uit Babylon: Bijbel vervalsingen

Meer over Gods Dagen & Feesten: God's feesten wijzen op Gods plan

www.sign2god.nl