Inleiding

Opzoek naar antwoorden & een uitweg?

Zie jij in deze crisis-wereld vol geweld, terrorisme, oorlog, verrijking, haat, verslavingen, natuurgeweld, enz. niet meer een uitweg? Denk jij misschien ook "is dit alles"?!? Vraag jij je ook af waar het naartoe gaat met jou en de wereld? Zie je ook dat de wereldse macht, wereldse wijsheid en wereldreligies de wereld zeker niet "vooruit" hebben gebracht, maar juist steeds meer onoplosbare problemen, machtsmisbruik, schijnoplossingen, mens- en dierenleed, milieu-problematiek, armoede en oorlog?


Op deze site vind je niet alleen antwoorden, maar ook de enige uitweg! Een weg die je persoonlijk zal moeten nemen en die vaak niet zo makkelijk is, maar zeker niet onmogelijk om in te gaan en te bewandelen om tegelijkertijd de oude-, bekende weg vol ellende en lijden te gaan verlaten!

Op die nieuwe weg zal jij gaan veranderen in denken en in doen en van hart en dat is fijn voor jou, voor de mensen om je heen en niet alleen voor nu, maar ook voor een andere tijd die nog aanbreken zal. Het is een persoonlijke weg die naar eeuwig leven zal leiden!

Lees meer en begin vandaag met zoeken naar die nieuwe-, persoonlijke weg!